Request edit access
Formación gratuíta.
Este curso está dirixido a profesionais vinculados ao sector agroalimentario galego. Cada curso desenvólvese en dúas xornadas, cunha duración de cinco horas por xornada (dez en total), sempre en horario de 17:00 a 21:00. Escolle a localidade e o día en que desexas participar. As prazas son limitadas e completaranse por estrita orde de inscrición. // Para máis información ou aclaración de dúbidas: formacion.queixos@beiroa.org
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nome *
1º apelido *
2º apelido
Sexo *
NIF / NIE *
Nacionalidade *
Data de nacemento *
MM
/
DD
/
YYYY
Teléfono *
Enderezo postal *
Código postal *
Provincia *
Concello *
Nivel de estudos *
Profesión *
Código rexistro explotacións agrarias (REAGA) ou vinculación co sector agrogandeiro *
As persoas titulares ou traballadoras dunha explotación agraria deben indicar o seu REAGA. O resto de persoas que se queiran inscribir deben indicar cal é a súa vinculación co sector agrogandeiro.
FORMACIÓN DESEXADA. *
Escolle o tipo de formación que desexas. A "iniciación" é a recomendada para as persoas que nunca tiveron contacto coa análise sensorial dos queixos galegos con DOP. Se xa realizaches algunha formación neste ámbito, recoméndamosche a "formación complementaria".
INICIACIÓN. Datas dispoñibles
O horario é de 17:00 a 21:00
Clear selection
FORMACIÓN COMPLEMENTARIA. Datas dispoñibles
O horario é de 17:00 a 21:00
Clear selection
Observacións
Protección de datos *
Os datos recollidos neste formulario unicamente se almacenarán para a correcta xestión desta acción formativa. Non se utilizarán para comunicacións comerciais nin se cederán a terceiros. Ao pulsar "SI", autorizas a que poidamos recoller os datos exclusivamente para a correcta xestión desta acción formativa. En calquera momento poderás exercer os dereitos de acceso, rectificación ou cancelación, conforme a lexislación vixente.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Beiroa. Report Abuse